Huidscan

Als je echt op huidverbetering wil werken adviseer ik je de discovery formule te nemen. Wij maken gebruik van de OBSERV 520x: de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. De OBSERV 520x brengt al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld en geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van jouw huid en de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

Observ 8

Binnen 8 seconden maakt het toesetel 8 foto’s tot in de diepere huidlagen. Het geeft een analyse van:
• huidstructuur
• talgproductie
• rosacea
• couperose
• pigmentverschuivingen
• grove poriën
• zonbeschadigingen

Advies op maat

Er wordt eerst een uitgebreide intake vragenlijst wordt doorgestuurd ter voorbereiding. Ik kijk niet enkel naar de buitenkant van de huid maar naar het totaalplaatje en geef indien gewenst ook graag advies over voeding, supplementen, levensstijl, darmgezondheid.. deze factoren hebben allemaal een grote invloed op het uiterlijk en de gezondheid van je huid. De huid is een spiegel van hoe het er in je lichaam aan toe gaat en je kan enkel het maximale resultaat bereiken door al deze facetten onder een vergrootglas te leggen.  

In mijn advies voor de thuisproducten werk ik met Medik8. Een huidverbeterend merk dat een uitgebreid gamma heeft waardoor het in te zetten is bij acne, huidveroudering, roodheid,pigmentatie etc. De producten bevatten krachtige actieve stoffen en klinisch bewezen ingrediënten om je zichtabre resultaten te bieden.

Medik8 is een duurzaam, veganvriendelijk merk, test niet op dieren, vrij van parabenen.

Ontdek Medik8

Behandelplan op maat

Op basis van de uitkomsten van de huidscan kan ik het juiste behandelplan voor jou opstellen. Ook kunnen we met behulp van de OBSERV 520x de voortgang van jouw behandelingen nauwkeurig monitoren. Een huidanalyse met de observ52X is volledig gratis!

boek jouw huidscan hier