Talking To the Chakra's

Talking to the Chakra’s (TTC ®) is een gechannelde liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma's uit het lichaam. Wanneer de chakra's niet in balans zijn, ontstaan er symptomen die zich kunnen uiten in fysieke, mentale of emotionele klachten. Deze stagnatie kan ontstaan door spanning, stress of trauma’s welke door middel van TTC opgelost kunnen worden.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld wordt er een seintje aan het brein gegeven, die een seintje terug geeft aan de blokkades, waardoor het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen. Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het herbeleven van trauma. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, ook in het hoofd.

Wat zijn de voordelen van een TTC sessie?

TTC richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest en helpt om weer in contact te komen met het lichaam en daardoor ook met je veiligheid. Dat is erg belangrijk in een tijd met toenemende burn-outs en depressies. We realiseren niet hoeveel energie het kost om weggestopte pijn en spanning vast te houden.

TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress, lossen zich gemakkelijk op. Door TTC komen we dichter bij onszelf, voelen we beter wat bij ons past (zoals relaties of werk). Wanneer we spanning en emotie loslaten, voelen we ons lichter en kunnen we ons hoogste potentieel leven, doordat we zelf weer de controle pakken en in onze kracht komen te staan.

Een TTC sessie helpt je om de verbinding te ervaren met je lichaam. Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle weer!

Verloop van de TTC behandeling

Je ligt gekleed op je buik op de behandeltafel. De energie die langs de ruggengraat stroomt wordt tijdens een TTC sessie aangestuurd en losgemaakt waardoor er een flow ontstaat. Door deze flow komt er  spanning los uit het energetisch lichaam maar ook uit ons weefsel, spieren en organen.

Dit zorgt ervoor dat de chakra weer beter doorstromen. En dat is voelbaar. Vaak voel je de zwaardere energie letterlijk wegstromen. De rust die je in deze behandeling ervaart is onbeschrijfelijk. Een rust die we bijna niet meer kennen. Terwijl dit eigenlijk is hoe het altijd hoort te zijn. Tijdens een sessies voel je hoe de spanning loskomt in je lichaam. Je gaat hierdoor vaak dieper ademhalen. Door het loskomen van de spanning kan het zijn dat het lichaam fysiek gaan bewegen. Er ontstaat een flow om de energie los te kunnen laten.

Na de sessie hebben we nog een nagesprek (als jij daar behoefte aan hebt) en kan je genieten van een kopje thee en versnaperingen.

Ontdek TTC

Voor wie is TTC geschikt?

TTC is zacht en daardoor voor vrijwel iedereen van waarde!  Daarnaast is het voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit.


Contra-indicaties: Zwangerschap en hersenziekten waaronder parkinson, epilepsie.

Disclaimer: TTC is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg

boek jouw sessie hier