Phi-microneedling

Philings microneedling is een fantastische techniek om de huid te verjongen én verbeteren. Met behulp van een dermapen maken we minuscule kleine gaatjes in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Met deze huidverjongingstechniek kan naast het gelaat, hals en decolleté, ook lichaam en handen worden behandeld. Je kan alle voordelen van Hydrafacial en Microneedling combineren in een Hydraneedling Hydrafacial™.

Boek nu

Voordelen

De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor volgende voordelen worden gecreëerd:

Boek nu
  • Versteviging van de huid + vermindering reliëf
    De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je al na enkele behandelingen merken dat jouw huid steviger en gladder wordt. Reliëf dat ontstaan is door (acné)littekens en rimpels zal geleidelijk minder worden.

  • Vernieuwing van de huidcellen + zuivering
    Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Phi-microneedling heeft dus ook een zuiverend effect.

  • Egalisering van de huidtent
    Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidteint wordt egaler en stralender.

Vraag en antwoord

Lees hier de meest voorkomende vragen en antwoorden over microneedling.
Welke huidproblemen kan phineedling verbeteren?
Wie kan niet worden behandeld ?
Is deze behandeling pijnlijk?
Hoe reageert mijn huid direct na de behandeling?
Wanneer zie ik resultaat?
Hoeveel sessies heb ik nodig?
Wat is de nazorg ?