Steffi's verhaal


Ik, Steffi Nuyts, oprichtster van Youthiful ben reeds van jonge leeftijd gebeten door de ‘schoonheid’. Mijn slapende papa voorzien van een dikke laag make-up, was op m’n achtste wellicht het eerste speelse signaal van wat uiteindelijk Youthiful zou worden. Vele jaren zou ik vooral veel lezen en zelf ervaren wat er mogelijk en onmogelijk is in de beauty branche. Maar op een gegeven moment begon het toch echt te kriebelen om zelf ook professioneel actief te worden in de beauty sector. Een doorgedreven opleiding tot schoonheidsspecialiste was mijn eerste stap die met onderscheiding werd gezet.

Dadelijk werd dit gecombineerd met een job als schoonheidsspecialiste bij een bekend internationaal cosmetica bedrijf. Toch kriebelde het als snel om mijn eigen zaak te beginnen en dat was dan ook de start van Youthiful in 2018.
De jaren nadien heb ik mij verder bijgeschoold in alles rondom huidverbetering en verjonging en heb ik nog een extra opleiding als Skinexpert afgerond. Ik kies enkel voor hoogwaardige toestellen, behandelingen en producten zoals Hydrafacial & Microneelding.

Door op een bepaald moment zelf gezondheidsproblemen te hebben heeft dit mijn ogen geopend en heb ik mogen ondervinden dat alles samenhangt en invloed heeft op elkaar. Ik heb mijn lichaam, darmgezondheid en mentale welzijn onder een vergrootglas gelegd en zo weten optimaliseren.  Met als resultaat dat ik mij zoveel gelukkiger en zelfzekerder voel.En dat wens ik jou ook toe!

In 2024 ben ik nog een andere passie van mij achter nagegaan en heb ik de opleiding als TTC facilitator afgerond. Daardoor kan ik nu ook op het energetisch lichaam werken. Meer info vind je hier.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen verwelkomen bij Youthiful en er samen voor te zorgen dat jij blij kan zijn met wie je bent... vanbinnen én vanbuiten.

Liefs, Steffi

MAAK JOUW HUIDVERBETERENDE AFSPRAAK