Hydrafacial™

3 stappen. De beste huid van je leven.

Hydrafacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Hydrafacial is een niet-invasieve en pijnloze gelaatsbehandeling die gekozen wordt door de beste huidklinieken en schoonheidssalons over héél de wereld. Het is favoriete de behandelingen van vele hollywoodsterren en bekende vlamingen.

maak jouw afspraak

Wat is een Hydrafacial™?

De behandeling is een combinatie van hydradermabrasie en peeling, waarbij de huid eerst intens gereinigd en vrijgemaakt wordt van alle onzuiverheden en achteraf gevoed wordt met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Na de behandeling ontdek je in de afvalbuis al de dode huidcellen en zwarte puntjes die we mee verwijderd hebben. Een instant glow verzekerd!

Boek jouw Hydrafacial™
  • Stap 1: Reiniging + Peeling
    Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

  • Stap 2: Extractie + Hydratatie
    Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

  • Stap 3:  Insluizing + Bescherming
    Verzadig de huid met antioxidanten en peptiden om je gezonde gloed te maximaliseren.

Soorten Hydrafacial™

100 min.

Youthiful Hydrafacial™

€395

Een exclusieve, all-in beleving met maximale huidverbetering als resultaat! Hierbij verwijderen we dmv dermaplaning de dode huidcellen en donshaartjes (nee, deze groeien niet meer of donkerder terug), nadien gaat de Platinum Hydrafacial tot 60% dieper in je huid kunnen werken! Ook de nek en decolleté wordt mee behandeld, zodat fijne lijntjes verminderen en de huid strakker wordt. Tenslotte kan je nog kiezen of je de booster kiest voor de oogzone of voor de lippen. De helft wordt aangebracht en het overige serum krijg je mee naar huis om nog verder te behandelen. Kortom, met de Youthiful Hydrafacial kies je voor het beste van het beste!

Platinum Hydrafacial™

Dermaplaning

Eye of Lip booster

Thuisbehandeling

Nek booster

Decolleté booster

30 min.

HydraNeedling Hydrafacial™

Kan in combinatie met de Platinum, Deluxe & Gua Sha Hydracial.  Alle voordelen van Hydrafacial en Microneedling gecombineerd in 1 behandeling. Door de microneedling wordt er nog meer op verjonging & versteviging van de huid gewerkt en daarnaast word deze intesief gehydrateerd zodat je een mooie, volle en stralende huid krijgt. De Hydraneedling volgt alle stappen van een Platinum/Deluxe Hydrafacial tot aan de boosters, deze worden dan in geneedeld ipv ingesluist met de hydrafacial. Lees hier meer over microneedling.

HydraNeedling Platinum

€339

HydraNeedling Deluxe

€309

60 min.

Platinum Hydrafacial™

€240

Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfoliert en hydrateert de Signature Hydrafacial™ je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifiek huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Platinum Hydrafacial™ sluit af met LED-therapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen.

Lymfedrainage

LED- therapie

Signature Hydrafacial™

Booster

Signature Hydrafacial™

90 min.

Discovery Hydrafacial™

€240

De huidscan brengt al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld en geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van jouw huid en de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Binnen 8 seconden maakt de scan 8 foto’s. Het geeft een analyse van huidstructuur, talgproductie, rosacea, couperose, pigmentverschuivingen, grove poriën en zonbeschadiging. Daarna bespreken we samen de resultaten en krijg je meteen een aangepaste Platinum Hydrafacial™ en krijg je ook staaltjes mee. Je krijgt nadien ook jouw huidrapport doorgestuurd waar alle informatie instaat over jouw huid en de aanbevolen producten en behandelingen.

Huidscan met de OBSERV52X

Behandeladvies

Platinum Hydrafacial™

Productadvies

Staaltjes

45 min.

Deluxe Hydrafacial™

€210

Een verkwikkende behandeling die de basis verzorging van de Signature Hydrafacial bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED-therapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen. Er is een ruime keuze uit boosters die werken op hydratatie, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, roodheid en onzuiverheden.

Signature Hydrafacial™

Booster

LED- therapie

30 min.

Signature Hydrafacial

€165

Deze behandeling reinigt grondig, exfoliert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert je huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

30 min.

Gua Sha Hydrafacial™

€55

Voor als je op zoek bent naar zowel huidverbetering als ontspanning. Gua Sha massage zorgt voor het afvoeren van je afvalstoffen en stimuleren van je bloedsomloop waardoor je huid gezonder wordt en een mooie glow krijgt. Werkt modellerend en liftend, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. Daarnaast voelt het ook zalig waardoor je helemaal zen naar huis gaat. Boek dit als supplement bij jouw Hydrafacial.

Boek nu

Hydrafacial

Hydrafacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Hydrafacial is een niet-invasieve en pijnloze gelaatsbehandeling die gekozen wordt door de beste huidklinieken en schoonheidssalons over héél de wereld.
Prijzen
Instructies voor jouw afspraak
Aftercare